kanovaren in de branding

Kanovaren in de branding  is geliefd bij jong en oud en zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Onder leiding van een gediplomeerde instructeur leer je de fijne kneepjes van het kanovaren. Je krijgt van ons een volledige uitrusting, bestaande uit een wetsuit, helm, zwemvest, kano en peddel. Daarbij krijgt je natuurlijk een korte instructie over het besturen van de kajak en leren we je de juiste technieken. Dankzij een speciale “sit on top kano” kun je veilig  kajakken.

 

BRANDING KANOVAREN.

Niet bang om de golven te trotseren? Dan is  kanovaren in de  branding zeker iets voor jou. Bij Reactief Watersport leren we je graag de technieken. Branding kanovaren al mogelijk voor groepen vanaf 6 personen.

In de zomermaanden en vakanties kun je op bepaalde dagen en tijden ook als individu genieten van deze spectaculaire activiteit.

Houd het informatie bord aan het einde van de badweg bij de strandopgang in de gaten!

 

KANOVAREN MET EEN GROEP

Kanoën  is een watersport waarbij je zeker veel plezier zult beleven. Hoewel je alleen in een kajak zit, kun je deze activiteit ook uitstekend doen met een groep. Wij hebben voldoende kajaks tot onze beschikking en bij grote groepen kan er uiteraard afgewisseld worden. Het is ook mogelijk om kanovaren en raften te combineren, tegen dezelfde prijs. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

RAFTEN OP SCHIERMONNIKOOG

Raften in de branding van Schiermonnikoog is leuk, spannend, humoristisch en avontuurlijk. Durf jij de golven van de Noordzee te trotseren? Nadat je van ons een wetsuit, zwemvest, helm en peddel hebt ontvangen, ga je met de instructeur de zee in. Na een korte instructie over het besturen van de raft en de technieken die hierbij nodig zijn, ben je klaar om te gaan brandingraften. Een spectaculaire wateractiviteit, waarbij de wind de hoogte van de golven bepaalt.. Erg geschikt als groepsactiviteit. Ben je op zoek naar actie voor jullie bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, schoolreisje of familiedag?. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. De beste periode om te raften is tussen mei en september