Spelkamp

 

Teams worden vooraf gemaakt en je speelt het dan ook als team

 

Onderdelen van de spelkamp

 

Blowgun

Een blaaspijp is een ‘wapen’  dat voor jacht, voor oorlogvoering en voor de sport kan worden gebruikt, de eerste twee vooral bij tribale volkeren. Voor de blaaspijp die wordt gebruikt bij het pijltjes schieten , leuk voor volwassenen en kids vanaf 6 jaar

 

Goalball

Dit is een balsport oorspronkelijk voor mensen met een visuele handicap. Probeer met een blinddoek goals te voorkomen of juist punten te scoren. Men speelt met een bal met een belletje . 

 

Cornhole

Dit is een spel waarin spelers om de beurt 1 ponds  zakken maïskorrels gooien op een verhoogd platform met een gat aan het uiteinde. Een zak in het gat scoort 3 punten, terwijl een op het bord 1 punt scoort.

 

Klotengolf

Origineel is klootschieten of kogelwerpen een werpsport waarbij deelnemers, veelal opgedeeld in twee teams, proberen een met lood verzwaarde kogel onderhands zo ver mogelijk te werpen. Op het strand hebben we een parcours uitgezet om in zo weinig mogelijk worpen de ‘kloten’ in de holes te krijgen Variatie op origineel golf

 

Beachvolleybal

Strandvolleybal is een olympische balsport waarbij twee teams gescheiden door een net tegen elkaar spelen. Het doel van het spel is om de bal in het vak van de tegenstander op de grond te krijgen of om een fout bij de tegenstander af te dwingen. 

 

Na afloop kijken welk team het beste heeft gescoord.....